Minestrone

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 50 minutter
Samlet tid: 1 time 5 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Pil løg og hvidløgsfed og hak begge dele fint.
  • Gør alle grøntsagerne i stand, skyld dem og skær dem småtud.
  • Blomkålen deles i små buketter.
  • Varm olien op i en stor gryde og lad løg samt hvidløg stege gennemsigtigt.
  • Kom alle de klargjorte grøntsager i gryden og lad dem svitse med i 3 min. under omrøring.
  • Så hældes den kogende bouillon ved, og alt får lov at koge for svag varme i 30 min.
  • Tomaterne skoldes, flås og skæres i både, og efter de 30 min. Kommes tomatbåde, ærter og krydderurter i suppen, hvorefter alt koger sagte i endnu 7 min.
  • Smag suppen til med salt, peber og rødvin.
  • Kom pasta eller ris og lad det varme igennem.
  • Eventuelt kan retten tilsættes reven parmesanost lige til sidst.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering