Minestrone

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 50 minutter
Samlet tid: 1 time 5 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Pil løg og hvidløgsfed og hak begge dele fint.
  • Gør alle grøntsagerne i stand, skyld dem og skær dem småtud.
  • Blomkålen deles i små buketter.
  • Varm olien op i en stor gryde og lad løg samt hvidløg stege gennemsigtigt.
  • Kom alle de klargjorte grøntsager i gryden og lad dem svitse med i 3 min. under omrøring.
  • Så hældes den kogende bouillon ved, og alt får lov at koge for svag varme i 30 min.
  • Tomaterne skoldes, flås og skæres i både, og efter de 30 min. Kommes tomatbåde, ærter og krydderurter i suppen, hvorefter alt koger sagte i endnu 7 min.
  • Smag suppen til med salt, peber og rødvin.
  • Kom pasta eller ris og lad det varme igennem.
  • Eventuelt kan retten tilsættes reven parmesanost lige til sidst.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.