personer
Ingredienser
- 10 g smør
- 4 svinekoteletter
- ½ tsk salt groft
- peber
- 1 ds. hakkede tomater
- 450 g champignon i kvarte
- 1 løg finthakkede
- 125 g bacon fint strimlet
- 2 fed hvidløg knuste
- 1 spsk hvedemel
- 1.5 dl madlavningsfløde
- ½ tsk salt
- ½ tsk cayennepeber
Tilbehør:
- 320 g løse ris
- 400 g grønne bønner haricots verts
Sådan gør du
- Lad smørret blive gyldent og brun koteletterne på hver side.
- Tag dem af panden, læg dem i et ovnfast fad og drys med salt og peber.
- Hæld tomaterne i en sigte.
- Svits champignoner, løg, bacon og hvidløg i ca. 3 min.
- Rør hvedemel og ¼ dl fløde sammen.
- Rør derefter resten af fløden i og kom de afdryppede tomater, salt, cayennepeber i champignonblandingen.
- Bring saucen i kog og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min.
- Hæld grøntsagssaucen over koteletterne og steg dem midt i ovnen i ca. 25 min. ved 200 grader.