a plate of food on a table

Koteletter og bacon i fad

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 25 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Tilbehør:

Sådan gør du

  • Lad smørret blive gyldent og brun koteletterne på hver side.
  • Tag dem af panden, læg dem i et ovnfast fad og drys med salt og peber.
  • Hæld tomaterne i en sigte.
  • Svits champignoner, løg, bacon og hvidløg i ca. 3 min.
  • Rør hvedemel og ¼ dl fløde sammen.
  • Rør derefter resten af fløden i og kom de afdryppede tomater, salt, cayennepeber i champignonblandingen.
  • Bring saucen i kog og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min.
  • Hæld grøntsagssaucen over koteletterne og steg dem midt i ovnen i ca. 25 min. ved 200 grader.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering