Hakket oksekød med kartoffelmos låg

Arbejdstid: 30 minutter
Ventetid35 minutter
Samlet tid: 1 time 5 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Oksekød
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
6 personer

Ingredienser

Kartoffelmos:

Sådan gør du

  • Del æggene, så du har blommerne i en skål og hviderne i en anden skål.
  • Kog kartoflerne og hæld vandet fra når de er færdige.
  • Varm mælken op.
  • Mos kartoflerne godt sammen med den varme mælk og smør, smag til med salt og peber.
  • Pisk æggeblommerne i.
  • Til sidst piskes æggehviderne stive og vendes forsigtigt i mosen.
  • Kødet brunes på en tør pande.
  • Tilsæt finthakkede løg, chili og smag til med salt og peber.
  • Smør et mellemstort ildfast fad med smør og hæld kødet heri.
  • Til sidst kommes kartoffelmosen henover og bages i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering