Hakkebøf med spidskål og kartofler

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Oksekød
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Kød:

Kryddersmør:

Tilbehør:

Sådan gør du

Kryddersmør:

  • Rør smør, finthakket oregano og citronskal sammen.
  • Smag til med salt og sæt smørret koldt indtil servering.

Tilbehør:

  • Skrub kartoflerne rene. Kog dem møre i vand tilsat salt.
  • Hæld vandet fra og lad dem dampe tørre under låg.
  • Del spidskålen i 8 dele. Steg disse i fedtstoffet, til de får lidt farve.
  • Hæld vand i panden, så det når 1½ cm op omkring kålen.
  • Lad kålen dampe færdig under låg (ca. 4 min.).

Hakkebøf:

  • Form kødet til 6-8 bøffer, som steges i fedtstoffet over middelvarme i ca. 8 min. på hver side, eller til de er gennemstegte.
  • Krydr med salt og peber.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.