Hakkebøf med spidskål og kartofler

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Oksekød
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Kød:

Kryddersmør:

Tilbehør:

Sådan gør du

Kryddersmør:

  • Rør smør, finthakket oregano og citronskal sammen.
  • Smag til med salt og sæt smørret koldt indtil servering.

Tilbehør:

  • Skrub kartoflerne rene. Kog dem møre i vand tilsat salt.
  • Hæld vandet fra og lad dem dampe tørre under låg.
  • Del spidskålen i 8 dele. Steg disse i fedtstoffet, til de får lidt farve.
  • Hæld vand i panden, så det når 1½ cm op omkring kålen.
  • Lad kålen dampe færdig under låg (ca. 4 min.).

Hakkebøf:

  • Form kødet til 6-8 bøffer, som steges i fedtstoffet over middelvarme i ca. 8 min. på hver side, eller til de er gennemstegte.
  • Krydr med salt og peber.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering