personer
Ingredienser
- 800 g hakket oksekød
- 125 g bacon i skiver
- 2 løg skalotte eller alm. løg
- 4 fed hvidløg
- 2 peberfrugter rød
- 3 tsk paprika
- 3 tsk tørret timian
- 3 spsk tomatpuré
- 3 dl oksebouillon
- 2.5 dl piskefløde
- salt
- peber
Sådan gør du
- Oksekødet deles i 8 stykker som formes til bøffer.
- Smelt smør på en varm pande og brun bøfferne 1 min. på hver side.
- Krydr med salt og peber og læg hakkebøfferne i et smurt ildfast fad.
- Baconskiver skæres i små stykker, svitses på den varme pande.
- Løg og hvidløg hakkes fint. Peberfrugten skæres i mindre tern.
- Kom løg og hvidløg ved de næsten færdigstegte bacon, og efter et par min. tilsættes peberfrugttern.
- Rør rundt, kom paprika, tomatpasta, bouillon og fløde ved.
- Lad det koge et par min. smag til med salt og peber.
- Sovsen hældes over bøfferne og sættes i en 200 °C varm ovn i ca. 25 min.