Madpandekager

Tilberedning: 30 minutter
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
1 portion (8-12 stk.)

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom begge slags mel og salt i en skål og tilsæt halvdelen af mælken.
  • Pisk dejen helt glat og fri for klumper inden du tilsætter resten af mælken og pisker videre.
  • Smelt smørret i en pande og kom det i blandingen.
  • Tilsæt ét æg ad gangen og pisk dejen godt igennem.
  • Bag pandekagerne lysebrune på panden. Der bliver 8-12 stk alt efter størrelse og tykkelse.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.