Kernemælkssuppe

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 3 minutter
Samlet tid: 13 minutter
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
7 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rismel røres ud i kernemælk; heri kommer man Rosiner, Kanel, Citronskal og Sukker efter Smag.
  • Det sættes over Ilden og røres stadig, til det koger. Suppen maa koges, indtil Rosinerne blive møre.
  • Man kan i Terrinen komme Flødeskum og omrøre den med Suppen, naar denne hældes op.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.