Go Back
Email Link
Udskriv
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Kernemælkssuppe
Ret
Aftensmad
,
Forret
,
Frokost
Køkken
Dansk
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
3
minutter
minutter
Samlet tid
13
minutter
minutter
Servings
7
personer
Ingredienser
5
spsk
rismel
2.5
l
Kernemælk
1.5
dl
rosiner
1.75
kanel
stænger, eller vanilje
reven skal af 1 usprøjtet citron
1
dl
sukker
Sådan gør du
Rismel røres ud i kernemælk; heri kommer man Rosiner, Kanel, Citronskal og Sukker efter Smag.
Det sættes over Ilden og røres stadig, til det koger. Suppen maa koges, indtil Rosinerne blive møre.
Man kan i Terrinen komme Flødeskum og omrøre den med Suppen, naar denne hældes op.