Kødgryde med karry

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Sådan gør du

  • Brun kødet i en gryde uden fedtstof, til kødet skiller.
  • Karry, æbler i tern og hakket løg svitses med nogle minutter.
  • Rør tomatpureen ud i fløden og hæld det i gryden.
  • Smag til med ingefær, salt og peber.
  • Lad det simrer under låg i ca. 30 min. tilsæt hakket forårsløg.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.