Italiensk bondesuppe med kål bønner og ost

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Sværhedsgrad: Nemt
8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Mos 1 1/2 dl bønner med en gaffel.
  • Opvarm 1 tsk olie over medium varme i en hollandsk ovn eller suppegryde.
  • Tilsæt løg og kog, omrør ofte, indtil det er blødt og let brunet, 2 til 3 minutter.
  • Tilsæt kål og hakket hvidløg; kog, omrør ofte, indtil kålen er “visnet”, 2 til 3 minutter.
  • Tilsæt bouillon, mosede bønner og hele bønner; bring det i kog.
  • Reducer varmen til medium-lav, dæk delvist og lad det simre, indtil kålen er mør, 10 til 12 minutter.
  • Smag til med peber.
  • Kort før suppen er klar, ristes brødet let og gnides med den afskårne side af hvidløgsfeddet (let eller kraftigt alt efter smag).
  • Fordel toast mellem 8 suppetallerkener.
  • Hæld suppe over ristet brød og drys med ost. Dryp cirka 1 tsk olie over hver portion.
  • Server straks.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering