Italiensk bondesuppe med kål bønner og ost

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Sværhedsgrad: Nemt
8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Mos 1 1/2 dl bønner med en gaffel.
  • Opvarm 1 tsk olie over medium varme i en hollandsk ovn eller suppegryde.
  • Tilsæt løg og kog, omrør ofte, indtil det er blødt og let brunet, 2 til 3 minutter.
  • Tilsæt kål og hakket hvidløg; kog, omrør ofte, indtil kålen er “visnet”, 2 til 3 minutter.
  • Tilsæt bouillon, mosede bønner og hele bønner; bring det i kog.
  • Reducer varmen til medium-lav, dæk delvist og lad det simre, indtil kålen er mør, 10 til 12 minutter.
  • Smag til med peber.
  • Kort før suppen er klar, ristes brødet let og gnides med den afskårne side af hvidløgsfeddet (let eller kraftigt alt efter smag).
  • Fordel toast mellem 8 suppetallerkener.
  • Hæld suppe over ristet brød og drys med ost. Dryp cirka 1 tsk olie over hver portion.
  • Server straks.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.