Indianergryde

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Gryderet, Oksekød
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Sådan gør du

  • Løgene pilles og hakkes.
  • Løgene brunes og derefter oksekødet.
  • Svits oksekødet grundigt så det ikke klumper.
  • Gulerødder, kartofler og selleri rives ned i gryden.
  • Kom salt, krydderier og væske ved, og lad retten simre i ca. 15 min.

Servering: Brød.

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.