Irsk stuvning

Arbejdstid: 20 minutter
Tilberedning: 1 time
Samlet tid: 1 time 20 minutter
Ret: Aftensmad
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kødet skæres i terninger og grøntsagerne findeles.
  • Det hele kommes i en gryde sammen med krydderierne.
  • Kogende vand hældes ved, læg låg på og småkoger i ca. 1 time.
  • Retten smages til og serveres med hakket persille og rugbrød.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.