Varm kartoffelsalat med bacon scaled

Varm kartoffelsalat med bacon

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Køkken: Dansk
Nøgleord: Bacon, Kartoffelsalat
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Forår, Sommer
+ personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær de kogte, pillede kartofler i skiver.
  • Rist bacon gyldent på en pande.
  • Tag det af og svits rødløg.
  • Bland kartofler og bacon sammen med vineddike.
  • Varm igennem og smag til med salt og peber.
  • Server kartoffelsalaten med et drys purløg på.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.