Krydrede hamburgerkoteletter med ærtesauce

Tilberedning: 20 minutter
Ventetid15 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Koteletter:

Fars:

Ærtesauce:

Sådan gør du

  • Rør en fars af samtlige ingredienser og smag den til med salt og peber.
  • Smør et ovnfast fad med smør eller olie, læg koteletterne i fadet og fordel farsen over koteletterne.
  • Sæt fadet på midterste ribbe i en 225 grader varm ovn i ca. 20 minutter eller til koteletterne er sprøde og gyldne på overfladen.
  • Sluk for ovnen og lad koteletterne trække i 15 minutter i den slukkede ovn.
  • Lad ovndøren stå på klem, så dampen kan slipper ud og koteletterne bevarer sin sprøde overflade.
  • Kog imedens smør og creme fraiche sammen for kraftig varme og smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Vend de optøede ærter i denne sauce.
  • Servér saucen med de optøede ærter vendt i til koteletterne.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering