personer
Ingredienser
Koteletter:
- 4 skiver hamburgerryg skåret til koteletter
- olie til fadet
Fars:
- 1 dl løg hakket
- 2 spsk sennep fransk
- 2 spsk estragonblade snittede friske
- 3 spsk mørk farin
- 50 g smør
- 4 spsk brødkrummer frisk reven
- salt
- peber
Ærtesauce:
- 250 g ærter frosne
- 50 g smør
- 1 dl creme fraiche 38 %
- salt
- peber
Sådan gør du
- Rør en fars af samtlige ingredienser og smag den til med salt og peber.
- Smør et ovnfast fad med smør eller olie, læg koteletterne i fadet og fordel farsen over koteletterne.
- Sæt fadet på midterste ribbe i en 225 grader varm ovn i ca. 20 minutter eller til koteletterne er sprøde og gyldne på overfladen.
- Sluk for ovnen og lad koteletterne trække i 15 minutter i den slukkede ovn.
- Lad ovndøren stå på klem, så dampen kan slipper ud og koteletterne bevarer sin sprøde overflade.
- Kog imedens smør og creme fraiche sammen for kraftig varme og smag til med salt og friskkværnet peber.
- Vend de optøede ærter i denne sauce.
- Servér saucen med de optøede ærter vendt i til koteletterne.