Krydrede hamburgerkoteletter med ærtesauce

Tilberedning: 20 minutter
Ventetid15 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Koteletter:

Fars:

Ærtesauce:

Sådan gør du

  • Rør en fars af samtlige ingredienser og smag den til med salt og peber.
  • Smør et ovnfast fad med smør eller olie, læg koteletterne i fadet og fordel farsen over koteletterne.
  • Sæt fadet på midterste ribbe i en 225 grader varm ovn i ca. 20 minutter eller til koteletterne er sprøde og gyldne på overfladen.
  • Sluk for ovnen og lad koteletterne trække i 15 minutter i den slukkede ovn.
  • Lad ovndøren stå på klem, så dampen kan slipper ud og koteletterne bevarer sin sprøde overflade.
  • Kog imedens smør og creme fraiche sammen for kraftig varme og smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Vend de optøede ærter i denne sauce.
  • Servér saucen med de optøede ærter vendt i til koteletterne.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.