Franskbrød

Arbejdstid: 15 minutter
Ventetid1 time 40 minutter
Samlet tid: 1 time 55 minutter
Ret: Bagværk
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
+ stk.

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i det lunkne vand.
  • Smelt smørret og hæld det i den kolde mælk og direkte i gær blandingen.
  • Tilsæt salt og 2/3 af hvedemelet.
  • Stil dejen til hævning i ca. 45 min. ved stuetemperatur.
  • Form dejen til et brød.
  • Lad efterhæve 10-15 min.
  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Rids og pensel brødet med æg.
  • Bages 40-50 min. på nederste rille ved 200 grader.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.