personer
Ingredienser
Tilbehør:
- 1 kg kartofler
- 1 bdt. persille
- 600 g gulerødder
- 50 g smør
Sådan gør du
- Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og revet løg samt mel. Rør herefter mælken i.
- Stil farsen i køleskab til den skal bruges.
- Skær porrerne i 6 cm lange stykker og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
- Lad porrerne dryppe godt af i en si, de skal være tørre, ellers hænger farsen ikke ved.
- Drys et lag rasp på et stykke pergamentpapir eller stanniol.
- Bred en skefuld fars ud på papiret og læg porren ovenpå.
- Saml farsen om porren og vend rullen i rasp.
- Varm smørret på en pande ved god varme til det er gyldent – og brun rullerne 2 minutter på hver side.
- Dæmp varmen og steg ca. 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
- Kog kartoflerne.
- Skær gulerødderne i stave.
- Kog dem møre i letsaltet vand 3-5 minutter.
- Smelt smørret i en gryde og lad det stå ved svag varme, til det er gyldent.
- Drys med hakket persille ved servering.