Farserede porrer

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ventetid30 minutter
Samlet tid: 1 time 5 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Tilbehør:

Sådan gør du

  • Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og revet løg samt mel. Rør herefter mælken i.
  • Stil farsen i køleskab til den skal bruges.
  • Skær porrerne i 6 cm lange stykker og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
  • Lad porrerne dryppe godt af i en si, de skal være tørre, ellers hænger farsen ikke ved.
  • Drys et lag rasp på et stykke pergamentpapir eller stanniol.
  • Bred en skefuld fars ud på papiret og læg porren ovenpå.
  • Saml farsen om porren og vend rullen i rasp.
  • Varm smørret på en pande ved god varme til det er gyldent – og brun rullerne 2 minutter på hver side.
  • Dæmp varmen og steg ca. 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
  • Kog kartoflerne.
  • Skær gulerødderne i stave.
  • Kog dem møre i letsaltet vand 3-5 minutter.
  • Smelt smørret i en gryde og lad det stå ved svag varme, til det er gyldent.
  • Drys med hakket persille ved servering.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.