Farserede porrer

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ventetid30 minutter
Samlet tid: 1 time 5 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Tilbehør:

Sådan gør du

  • Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og revet løg samt mel. Rør herefter mælken i.
  • Stil farsen i køleskab til den skal bruges.
  • Skær porrerne i 6 cm lange stykker og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
  • Lad porrerne dryppe godt af i en si, de skal være tørre, ellers hænger farsen ikke ved.
  • Drys et lag rasp på et stykke pergamentpapir eller stanniol.
  • Bred en skefuld fars ud på papiret og læg porren ovenpå.
  • Saml farsen om porren og vend rullen i rasp.
  • Varm smørret på en pande ved god varme til det er gyldent – og brun rullerne 2 minutter på hver side.
  • Dæmp varmen og steg ca. 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
  • Kog kartoflerne.
  • Skær gulerødderne i stave.
  • Kog dem møre i letsaltet vand 3-5 minutter.
  • Smelt smørret i en gryde og lad det stå ved svag varme, til det er gyldent.
  • Drys med hakket persille ved servering.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering