Julianes æggekage

Tilberedning: 25 minutter
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Æg, mælk, mel og salt piskes sammen.
  • Flæsket skæres i tynde skiver og ristes på panden.
  • Hæld lidt af fedtstoffet fra panden i et ildfast fad.
  • Hæld æggemassen heri og lad den stivne over svag varme, 20-25 min.
  • Stil flæskeskiverne på højkant i æggekagen og drys med persille

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.