Sandwich med kylling og bacon

Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
1 person

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 50 grader.
  • Steg bacon sprødt.
  • Læg grov flutes ind i ovnen.
  • Skær kyllingebryst i skiver.
  • Snit salatbladene.
  • Skær tomaten i skiver.
  • Tag grov flutes ud af ovnen og flæk det på langs.
  • Smør sandwich mayo på.
  • Fordel det snittede salat på den nederste del af fluten.
  • Kom kylling på og bacon ovenpå.
  • Kom barbecue krydderi på efter smag.
  • Læg tomatskiver på og creme fraiche dressing.
  • Læg top flutes ovenpå.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.