Go Back
Email Link
Udskriv
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Omelet
Ret
Aftensmad
,
Frokost
Køkken
Dansk
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Servings
4
personer
Ingredienser
8
æg
5
tsk
vand
salt
2
spsk
smør
4
spsk
olivenolie
til stegning
persille
hakket
Sådan gør du
’Slå’ æg, salt og vand sammen med en gaffel. Æggene skal blot samles og ’fyldes’ med en smule luft.
Smelt smørret forsigtigt, det må ikke blive brunt. Hæld det i æggemassen og rør igen.
Varm en pande op, hæld olien på og æggemassen når den er rigtig varm.
Lad omeletten stege ved god varme.
Vip panden og lav lidt ’revner’ i omeletten, så den flydende æggemasse kan løbe ned og blive stegt.
Når der næsten ikke er mere flydende æg på overfladen foldes den sammen, steges i yderligere 15 sekunder og serveres straks med hakket persille.