Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Brændende kærlighed
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Nøgleord
Bacon
,
Kartoffelmos
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Tilb. tid
35
minutter
minutter
Servings
4
personer
Author
Bo Ernlund
Ingredienser
1 ½
kg
kartofler
50
g
smør
3
dl
mælk
salt
peber
4
løg
250
g
bacon
i tern
persille
frisk
rødbeder
syltede
Sådan gør du
Skræl kartoflerne og skær dem i halve, før du koger dem i ca. 20 minutter, til de er møre.
Hæld vandet fra, og mos kartoflerne med smørret.
Lun mælken, og pisk den i mosen, til den er let og luftig.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Skræl løgene, og skær dem i ringe inden de steges ved middel varme sammen med bacontern på en stor pande.
Steg, til baconen er sprød og løgene bløde og gyldne.
Anret mosen med bacon og løg på toppen, og drys med frisk persille. server med syltede rødbeder.