Go Back
Email Link
Udskriv
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Skipperlabskovs
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Tilb. tid
45
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
1.5
kg
stribet flæsk
eller flæskesmåkød
0.75
kg
kartofler
melede
2
løg
4
dl
vand
4
laurbærblade
10
peberkorn
hele
salt
1
bdt.
persille
Sådan gør du
Kød, kartofler og løg skæres i passende stykker og sættes over at koge i vand.
laurbærblade, peberkorn og salt tilsættes.
Retten koger under låg ca. 3/4 time, til kødet er mørt, og kartoflerne er kogt ud og har jævnet retten.
Retten smages til og serveres med hakket persille, rugbrød og evt. worchestersauce.