personer
Ingredienser
Fars:
- 1 dl rasp
- 1 dl fløde
- 1 dl vand
- 500 g hakket oksekød
- 1 æg
- 1 fed hvidløg presset
- 1 løg revet
- 1 tsk salt
- ½ tsk herbes de provence
Sådan gør du
Dej:
- Smør smuldres i hvedemel.
- Gær og vand røres sammen og tilsættes sammen med grahamsmel og salt.
- Dejen æltes igennem.
- Dejen stilles til hævning et lunt sted i ca. 45 min.
Fars:
- Raspen udblødes i fløde og vand.
- De øvrige ingredienser tilsættes, og farsen røres sammen.
- Dejen slås ned og udrulles til en plade på ca. 25×40 cm.
- Dejen flyttes over på bagepapir eller en smurt bageplade.
- Farsen ligges i en bred stribe midt på dejen.
- Siderne og enderne foldes ind over, og dejen pensles godt med æg.
- Drys evt. med sesamfrø.
- Bages ca. 40 min. ved 200 grader varm ovn.
- Tages ud af ovnen og lad farsbrødet stå i ca. 10-15 min, så den sætter sig,