Indbagt farsbrød

Tilberedning: 40 minutter
Ventetid1 time 5 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Oksekød
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Fars:

Dej:

Sådan gør du

Dej:

  • Smør smuldres i hvedemel.
  • Gær og vand røres sammen og tilsættes sammen med grahamsmel og salt.
  • Dejen æltes igennem.
  • Dejen stilles til hævning et lunt sted i ca. 45 min.

Fars:

  • Raspen udblødes i fløde og vand.
  • De øvrige ingredienser tilsættes, og farsen røres sammen.
  • Dejen slås ned og udrulles til en plade på ca. 25×40 cm.
  • Dejen flyttes over på bagepapir eller en smurt bageplade.
  • Farsen ligges i en bred stribe midt på dejen.
  • Siderne og enderne foldes ind over, og dejen pensles godt med æg.
  • Drys evt. med sesamfrø.
  • Bages ca. 40 min. ved 200 grader varm ovn.
  • Tages ud af ovnen og lad farsbrødet stå i ca. 10-15 min, så den sætter sig,

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering