Indbagt farsbrød

Tilberedning: 40 minutter
Ventetid1 time 5 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Oksekød
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Fars:

Dej:

Sådan gør du

Dej:

  • Smør smuldres i hvedemel.
  • Gær og vand røres sammen og tilsættes sammen med grahamsmel og salt.
  • Dejen æltes igennem.
  • Dejen stilles til hævning et lunt sted i ca. 45 min.

Fars:

  • Raspen udblødes i fløde og vand.
  • De øvrige ingredienser tilsættes, og farsen røres sammen.
  • Dejen slås ned og udrulles til en plade på ca. 25×40 cm.
  • Dejen flyttes over på bagepapir eller en smurt bageplade.
  • Farsen ligges i en bred stribe midt på dejen.
  • Siderne og enderne foldes ind over, og dejen pensles godt med æg.
  • Drys evt. med sesamfrø.
  • Bages ca. 40 min. ved 200 grader varm ovn.
  • Tages ud af ovnen og lad farsbrødet stå i ca. 10-15 min, så den sætter sig,

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.