Hakkebøffer i tomatsauce

Hakkebøffer i tomatsauce

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Bacon, Oksekød
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Hakkebøffer:

Tomatsauce:

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Rør ½ tsk. Salt, 1 knsp. Peber, 1 tsk. Oregano og 1 tsk. Basilikum sammen med kødet og form det til 4 bøffer.
  • På en varm pande med lidt olie, brunes hakkebøfferne af i ca. 3-4 min. på hver side.
  • Læg bøfferne i et mellemstort fad og kom straks bacontern på panden.
  • Når bacontern er brunet godt af kommes løg, hvidløg og champignon på panden.
  • Vend godt rundt og steg det i ca. 3-4 min.
  • Fløden hældes sammen med de flåede/hakket tomater, ½ tsk. Salt, lidt peber og 1 tsk. Basilikum.
  • Lad saucen koge og smag til.
  • Når den har boblet i et par min, hældes den over hakkebøfferne i fadet og kommes i den varme ovn i 10 min.

Servering: Ris eller pasta

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering