Blomkålssuppe

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Køkken: Dansk
Nøgleord: Blomkål, Suppe
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Gør alle grønsagerne i stand. Skær halvdelen af blomkålens krone i små buketter og sæt dem til side.
  • Skær stokken, resten af kronen og de andre grønsager i småstykker og sauter dem let i smør i en gryde.
  • De skal ikke blive brune.
  • Tilsæt halvdelen af bouillonen og lad det hele koge meget mørt under låg.
  • Blend det til det er jævnt.
  • Hæld det tilbage i gryden, tilsæt resten af suppen og de rå blomkålsbuketter. Kog suppen 2-3 min.
  • Tilsæt fløde og kog yderligere 2-3 min. smag til med salt, peber, muskatnød og evt. en anelse citronsaft

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering